Juryn2016

Juryn består av välrenommerade investerare, entreprenörer och innovationsexperter som ska kora en vinnare inom respektive kategori, startup- och tillväxtbolag. Juryn bedömer bolaget och affärsidén utifrån: skalbarhet, unicitet, marknadspotential, global applicerbarhet och kompetens inom teamet.

Saeid Esmaeilzadeh DSC_4068-Redigera-4

SAEID ESMAEILZADEHJuryns ordförande

Saeid Esmaeilzadeh är en serieentreprenör som har startat och medverkat i uppbyggandet av över 15 forskningsintensiva bolag inom olika industrier.

Kamjar

Kamjar HajabdolahiJurymedlem

Kamjar Hajabdolahi har grundat och varit VD för flera bolag inom HR, IT och Management Consulting. Kamjar arbetar främst med områdena M&A, IPO samt Technologies & IP Partnering.

Susanne Najafi

Susanne NajafiJurymedlem

Susanne Najafi är investment manager i The Springfield Project. Hon är grundare av flera företag där hon också varit VD, häribland Eleven.se

MatsHederos

Mats HederosJurymedlem

Mats Hederos är VD för AMF Fastigheter, en del av AMF-koncernen som totalt förvaltar cirka 470 miljarder kronor.

Juryn2015

jury-2015 copy

Kamjar Hajabdolahi

Mats Hederos

Susanne Najafi

Saeid Esmaeilzadeh

Juryn2014

jury-2014 copy

Mikael Lönn som har bred erfarenhet från att arbeta som entreprenör inom vårdsektorn samt skogs-och energisektorn som ägare och styrelseledamot.

Christer Hellström som är en erfaren investerare och styrelseprofil med lång erfarenhet från en rad olika branscher och internationella organisationer.

Mats Hederos

Saeid Esmaeilzadeh

Kamjar Hajabdolahi